ONDERWIJS 

TES heeft gezamenlijk meer dan 30 jaar onderwijservaring in voornamelijk het vmbo. Wytze werkt als schoolleider op een grote vmbo-school die van het ministerie de beoordeling 'GOED' op alle richtingen heeft gekregen. Daarnaast heeft de school het predikaat 'EXCELLENT'. Petra is op dezelfde school werkzaam geweest als docent Nederlands, docent Zorg en Welzijn en als pedagogisch medewerker.

Sinds 2019 werken wij nauw samen met 'DNA Van de Leraar'. Wytze en Petra werken als personal coaches in het onderwijsveld. Wij ondersteunen studerende docenten met het opstellen van een hoogwaardig portfolio. Omdat wij beiden meerdere studies hebben afgerond naast ons werk, weten wij als geen ander hoe het is om een studie te combineren met een baan, een gezin én een sociaal-leven. Door middel van een stevige, strakke, persoonlijke begeleiding zorgen wij er voor dat jij je studie wel op tijd afrondt.

 

Naast portfoliobegeleiding is personal coaching voor docenten een ander gebied waar wij ons op richten. Dit doen wij door middel van persoonlijke gesprekken, 1 op 1 coachsessies en lesbezoeken.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk op de website: http://dnavandeleraar.nl/